Video production

Sinding Production

Vi har specialiceret os i videoproduktion til små virksomheder med speciale i følgende videoprodukter:

  • Event film
  • Sportsbegivenheder
  • Undervisning
  • Optagelser med droner
  • Live streaming

Se vores referencer…

Hvem er Sinding Production?

Sinding Production blev grundlagt i 2009 og har leveret kvalitetsproduktioner lige siden. Beliggende i Sorø, har et lille filmstudie og bidrager med alverdens seje tiltag i lokalområdet.

Tøv ikke med at kontakte os. Vi giver gerne til tilbud på din næste video. Kontakt os på sinding@me.com

Produkter

Street View Photo i 360 grader

Drone video

Video Produktion

Street View Photo

Et 360-graders billede i virksomheden
Street View Photo giver din kunder/besøgende en mulighed for at opleve dit firma i 360 grader. Firmaet vælger stedet, hvor 360 graders billedet skal tages. Fotografen billede med et specielt 360-graders kamera fra det valgte punkt.

Street View Photo er godt til detailbutikker, caféer og restauranter, men også skoler, instutioner eller virksomheder kan gør brug af Street View Photo. Billederne kan fx være et receptionsområde, træningsfaciliteter eller indgang til skolen eller svømmehallen.

 

Drone Video 

Se verden med nye øjne – få billeder fra luften

Teknologien har udviklet sig, så det nu muligt at tage billeder billigt med en fjernstyret drone. Dronen kan få fantastisk flotte og detaljerede billeder fra den helt rigtige vinkel uden at skulle bruge helikopter, kran eller lignende. Dronen er ikke stor og den kan kommer op at flyve de fleste steder.

Sunds Sø
Drone over tennisbane ved Sunds Sø tæt ved Herning

Video Produktion

Specialist  i events- og undervisningsvideoer 

Vores video-produktioner er varieret, men vi har specialiseret os i at filme artister/gymnaster/dansere og større events. Vi har et stor fokus på at ramme de rigtig vinkler og udtryk, når vi filmer artister. Artisternes udtryk skal gerne afspejle sig i produktionen, så det bedste bliver vist.

YouTube playliste med tidligere produktioner