Video production

Vi har specialiceret os i videoproduktion til små/mellemstore virksomheder med speciale i følgende produktioner:

  • Event film
  • Sportsbegivenheder
  • Undervisning
  • Optagelser med droner
  • Live streaming

Vores referencer

Hvem er LifeLab?

LifeLab blev grundlagt i 2009 og vi har leveret kvalitetsproduktioner lige siden. Vi er beliggende i Sorø, hvor vi har et lille studie.

Tøv ikke med at kontakte os. Vi giver gerne til tilbud på din næste video. Kontakt os på sinding@me.com

Droneskud af Solcelle-videoproduktion for ViaSol

Street View Photo

Et 360-graders billede i virksomheden
Street View Photo giver din kunder/besøgende en mulighed for at opleve dit firma i 360 grader. Firmaet vælger stedet, hvor 360 graders billedet skal tages. Fotografen billede med et specielt 360-graders kamera fra det valgte punkt.

Street View Photo er godt til detailbutikker, caféer og restauranter, men også skoler, instutioner eller virksomheder kan gør brug af Street View Photo. Billederne kan fx være et receptionsområde, træningsfaciliteter eller indgang til skolen eller svømmehallen.

Drone Video 

Se verden med nye øjne – få billeder fra luften

Teknologien har udviklet sig, så det nu muligt at tage billeder billigt med en fjernstyret drone. Dronen kan få fantastisk flotte og detaljerede billeder fra den helt rigtige vinkel uden at skulle bruge helikopter, kran eller lignende. Dronen er ikke stor og den kan kommer op at flyve de fleste steder.

Video Produktion

Specialist  i events- og undervisningsvideoer 

Vores video-produktioner er varieret, men vi har specialiseret os i at filme artister/gymnaster/dansere og større events. Vi har et stor fokus på at ramme de rigtig vinkler og udtryk, når vi filmer artister. Artisternes udtryk skal gerne afspejle sig i produktionen, så det bedste bliver vist.

Blog om smarthome, elbiler, sport, rejser og gadgets.